Magnus Ekbladh

Magnus Ekbladh

Copywriter & Customer Communication – Communication

Efter att i flera år ha jobbat som journalist, redaktör och copywriter började jag hösten 2016 som produktkommunikatör på Hemnet. En roll som på många sätt är en best of-variant av mina tidigare yrken.

Mycket av det jag gör går därför ut på att skriva. Med målet att enkelt och tydligt (och förhoppningsvis med lite snits) förfina och förmedla budskap kring Hemnets produkter till landets alla mäklare. Det är förvisso världens tröttaste klyscha men här är ingen dag den andra lik. Och nya, roliga utmaningar duggar tätt. Dessutom har jag lyxen att få umgås med sjukt smarta, underhållande och drivna människor.

Privat gör jag musik, köper onödigt dyra sneakers och använder det lilla jag minns av min gamla kockutbildning för att roa mig i köket.

Med det sagt skulle jag vilja avsluta med att tacka mina armar för att de alltid finns vid min sida. Mina ben för att de alltid stöttat mig. Och min fingrar för att jag alltid kan räkna med dom. Och Hemnet, för att jag fått möjligheten att hänga på världens bästa arbetsplats.

Already working at Hemnet?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hemnet.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor