Magnus Burell

Magnus Burell

Product Manager – Product

Hej!

Som product manager på Hemnet jobbar jag med att ständigt förbättra våra användares upplevelse av Hemnet och ansvarar för att vi når affärsmålen för produkterna som jag ansvarar för.

Det kan till exempel vara att göra bostadssöket enklare att använda, utforska vilka idéer som ger bäst effekt, prioritera olika insatser mot varandra, eller hitta smarta sätta att följa upp att våra releaser leder till önskade effekter.

I min vardag blir det mycket samtal med kollegor med alla de skiftande kompetenser vi behöver för att utforska, bygga och följa upp våra produkter. Ofta blir det livliga diskussioner runt en skiss eller prototyp tillsammans med våra utvecklare, strateger, kommunikatörer, säljare och partners.


All produktutveckling av bostadssöket grundar vi i lärdomar och kundinsikter från till exempel intervjuer, A/B-tester, besöksstatistik, enkäter och fältstudier. I rollen som product manager tar jag tillsammans med våra fina tvärfunktionella team, idéer och feedback hela vägen från koncept till lanserad produkt.

Jag jobbar mest med kollegorna inom webb, appar, design, research, analys och marknad. Vi älskar att släppa förbättringar och köra experiment som gör folks bostadssökande ännu smidigare. Tillsammans planerar vi, delar upp, utforskar, designar, bygger, misslyckas/lyckas, förverkligar, följer upp och firar!

Vi strävar efter att alla i teamet bidrar i alla faser, istället för att fokusera på vilken titel du har på visitkortet. Om du ens har ett visitkort ;)

Det är otroligt roligt att få jobba med en tjänst som Hemnet som så många människor använder i sin vardag. Risken är att man som product manger på Hemnet blir lite bortskämd eftersom våra affärsutvecklare är ovanligt kundfokuserade, våra utvecklare är sällsynt intresserade av användarupplevelsen och våra designers älskar att testa ny teknik. Nämnde jag att vi har grymma user researchers och digital analytiker i teamen också?

På det hela är det ett riktigt vasst, trevligt och engagerat team här som gör Hemnet till ett familjärt kanonställe att jobba på.

magnus.burell@hemnet.se

Work with me

Already working at Hemnet?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@hemnet.se
Teamtailor

Employer branding by Teamtailor